divendres, 18 de febrer del 2022

'El Crèdit', una comèdia sobre la crisi econòmica, a Sala Cabanyes

 


El text, obra de Jordi Galceran, es va estrenar el 2013. Ara arriba a Mataró sota la direcció de Josep Maria Rabassa i amb les interpretacions de Santi Clavell i Marc Romagosa

Un home va al banc a demanar un crèdit, però el director li denega. Enlloc de marxar l’home reacciona posant el director en situacions incòmodes. Santi Clavell es posa en el paper del client i Marc Romagosa és el director del banc a qui el client li fa una proposta que descol·loca el bancari i ho farà també amb el públic.

El text que ja s’ha pogut veure aquest cap de setmana a la Saleta de Sala Cabanyes construeix una comèdia al voltant de la crisi econòmica i el sistema capitalista, però vol també reflexionar sobre com de fràgils poden ser les relacions de parella.

Josep Maria Rabassa dirigeix el muntatge d’aquest text que Jordi Galceran va escriure en plena crisi financera i que es va estrenar el 2013 a la Sala Villarroel de Barcelona. Després de l’estrena aquest cap de setmana, també es podrà veure els propers dies 18, 19 i 20 de febrer amb més funcions de les inicialment programades.

+ info – publicat per mataroaudiovisual.cat
Cristina Salad