dissabte, 5 de febrer del 2022

A Navàs a buscar el triomf

La UE Mataró Germans Homs vol aconseguir, de nou, la victòria contra els bagencs. Per la seva part el femení rep l'Almeda

Partit complicat per la UE Mataró Germans Homs a la pista del CB Navàs, rival amb qui estan igualats a la classificació. Els de Charly Giralt arriben en un bon moment de forma i intentaran aconseguir la sisena victòria en els últims set encontres. L'equip ja sap què és guanyar als bagencs aquesta temporada, ja que ho van fer amb contundència al Josep Mora per 76 a 59. El tècnic groc, però, avisa de la dificultat del desplaçament. Ara mateix, la Unió és cinquena, a 1 victòria de la tercera plaça i a 2 de la segona. Tot i així, encara queden partits aplaçats per disputar que poden fer variar considerablement l'ordre de les posicions de la zona alta.

Per la seva part, el femení de la Unió rep el Basket Almeda, que suma 3 partits consecutius guanyant. L'equip d'Albert Illa intentarà refer-se de la derrota a la pròrroga en l'últim partit a Mallorca contra un rival a priori inferior. Tot i així, no es poden confiar, ja que les visitants arriben en una bona dinàmica. El partit es jugarà al Palau d'Esports Josep Mora aquest diumenge a partir de dos quarts de dues.