dimarts, 25 de gener del 2022

La UE Mataró guanya i trenca una mala ratxa

D'aquesta manera la UE Mataró Germans Homs es feia amb una contundent victòria que les permet trencar una ratxa de tres derrotes seguides. L'Asnimo Ágora, per contra, segueix cuer amb tan sols un triomf.

Victòria de la UE Mataró Germans Homs per 59-39 davant l’Asnimo Ágora. Malgrat la diferència en el marcador i en la classificació, les mataronines no aconseguien fer-se amb el ritme del partit fins a la represa.

La primera meitat, però, va estar marcada pel desencert ofensiu i per una igualtat màxima. I és que quan les d’Albert Illa miraven de distanciar-se en l’electrònic, les balears tornaven a reduir la diferència. Un pobre 27-20 tancava uns primers vint minuts més equilibrats del que s’esperava. Ja a la segona part, el tècnic mataroní tocava la tecla amb el duet Arbizu - Daura que feia molt mal al joc interior visitant. Era llavors quan les locals, per fi, sentenciaven el matx.

D'aquesta manera la UE Mataró es feia amb una contundent victòria que les permet trencar una ratxa de tres derrotes seguides. L'Asnimo Ágora, per contra, segueix cuer amb tan sols un triomf.