dimecres, 12 de gener del 2022

El Germans Homs UE Mataró FM perd a Viladecans

 


Tercera derrota seguida del conjunt maresmenc (68-55)

El Germans Homs Unió Esportiva Mataró Femení Maresme ha començat el 2022 amb derrota, que se suma a les dues encaixades en el tram final de l’any passat. En aquella ocasió, totes dues a casa i per diferències mínimes. Aquesta vegada, a la pista del segon classificat de la lliga, el Viladecans, que no és líder per una qüestió de basket average.

L’equip del Baix Llobregat, que ara presenta un balanç de 10 victòries i 3 derrotes, va guanyar els quatre quarts però sempre amb rendes mínimes (19-17; 17-15; 19-15; 13-8). L’escletxa es va anar fent gran a mesura que avançava el partit i, si bé és cert que la Unió va arribar al tram final sense opcions de guanyar el partit, també és veritat que va saber competir sense abaixar els braços en cap moment.

El Viladecans va ser sensiblement superior en el rebot (34 a 29), sobretot en l’ofensiu (8 a 3), i a banda d’aquestes segones opcions que va saber generar també va ser capaç d’assegurar millor els seus atacs (11 pilotes perdudes per 20 del Germans Homs). Més enllà d’això, l’equip local va clavar un parell de triples més i va comptar amb les bones actuacions de Casanovas i Silva (12 punts cadascuna).

De totes maneres, la màxima anotadora del partit va ser Ariadna Magriñà (16 punts). Àngels Farré (11) també va superar la barrera dels deu punts, però el conjunt de Mataró va trobar a faltar alguna cosa més en atac. Ara, la Unió queda amb un balanç de 7/6 en la sisena posició de la Lliga Femenina 2. El proper cap de setmana tocarà visitar la pista del Sant Adrià de Núria Martínez, que ve d’anotar 17 punts contra el Lleida.

+ info – publicat per capgros.com