diumenge, 19 de desembre del 2021

La UEM Germans Homs guanya i ja es tercer al grup C-3 (62-44)

La UEM iguala el CB Vic a la classificació (7v4d), en un duel on els dos equips han registrat la seva anotació més baixa d'aquesta temporada.

Victòria contundent de la Unió Esportiva Mataró Germans Homs, que fa valer el factor Mora, per superar al CB Vic, fins aquest cap de setmana tercera classificat i que arribava amb l’ex unionista Omaru Touré a les seves files.

Un Vic que en els primers minuts comprovava les dificultats que li plantejava en atac el seu rival. Només 5 punts dels osonencs, per marxar a la fi dels primers 10 minuts 12 punts per sota.

Abans del descans llarg els visitants aconseguirien redreçar la situació, deixant l’electrònic amb un 28 a 19 i situant-se per sota els -10.

L’equip local, que no va notar la manca d’encert des de  la línia de 3, van anar trencant el partit mica en mica, i a manca de 10 minuts pel final el marcador era de 48 a 29. Massa terra de per mig per una tímida reacció del Vic, que es va quedar amb el 62 a 44 final. Destacar que cap dels dos equips havia aconseguit anotar tants pocs punts aquesta temporada. Per sort mataronina els 62 punts li han servit per emportar-se el partit. Amb 63 (vs Bisbal) i 65 (vs Barça B) havia perdut els partits.