dimarts, 9 de novembre del 2021

La UEM Germans Homs cau contra el Barça en un partit molt disputat al Palau

Un Palau Josep Mora ple com en les millors ocasions, va veure com la Unió Esportiva Mataró Germans Homs posava contra les cordes a tot un Barça, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. El partit va tenir lloc el passat diumenge, dia 6, a la tarda, corresponent a la jornada 6 de la Lliga EBA.
Res feia pensar, però, que s’arribaria a un final ajustat quan a 2 minuts i mig per arribar al final del 3r quart l’equip entrenat per Roger Grimau i Víctor Sada aconseguia el seu màxim avantatge, 31-54. Però a partir d’aquí arribaria la reacció de l’equip de Giralt: empesos per un Mora entregat, amb poc més de 6 minuts disputats del darrer període els grocs ja s’havien acostat a només 5 punts dels blaugrana amb un increïble parcial de 21-3 (52 a 57). La reacció, però, es va quedar aquí, i tot i tenir alguna possessió per escurçar encara més les diferències, el Barça va acabar imposant la seva llei i va endur-se el matx per 65-74.
Els dos primers períodes del partit van ser força igualats i es va arribar a la mitja part amb un ajustat 28-32 per l’equip visitant. A la tornada de vestidors, però, l’equip blaugrana va prémer l’accelerador i amb un parcial de 3 a 22 aconseguiria l’avantatge més gran en el lluminós. El final del tercer període i l’inici de l’últim van ser clarament grocs, girant com un mitjó el parcial rebut després de la mitja part. La gran superioritat en el rebot (20 per la UEM per 41 del Barça) va ser un dels factors que va decantar la balança per l’equip visitant.
Jordi Juanola va ser el jugador local més destacat, amb 18 punts i un +20 de valoració. En l’aspecte anotador el van acompanyar superant el doble dígit Jaume Solé, Pol Cánovas (11 punts cadascú) i Óscar Heras (10).