dissabte, 6 de novembre del 2021

La UE Mataró Germans Homs no hi entén d'etiquetes

 


Les mataronines juguen a la pista de l'Stadium Casablanca després de retrobar-se amb la victòria

 
La Unió Esportiva Mataró Germans Homs ha tingut, en les dues darreres jornades, dos finals d'infart.  El de fa 15 dies a Almeda el va perdre, però aquest darrer diumenge sumava un triomf important davant el segle XXI per seguir a la part alta de la classificació, amb un balanç de 4 victòries per tant sols una ensopegada. Dos resultrats que fan evident la igualtat que hi ha al grup de Lliga Femenina 2, i on les etiquetes valen poc si no es demostren a la pista. Aquest dissabte a Saragossa contra l'Stadium Casablanca tornarà a ser un exemple.
 
Jugar a Saragossa com a visitant sempre és molt difícil. Hem de lluitar 40 minuts i evitar les etiquetes de favorites. Cada partit és diferent.
Precisament aquest cap de setmana, Clàudia Baraut amb 16 punts i 3 rebots va ser una de les peces clau del quart triomf unionista en lliga. Xifres que milloren i molt el bagatge fins diumenge de l'ex d'Almeda, quan només havia aconseguit 3 punts i no havia superat els 0 de valoració en cap dels quatre duels anteriors. Albert Illa sempre ha estat clar quan ha descrit al seu actual equip. Una plantilla àmplia on disposa de diversos recursos. L'actuació diumenge de Baraut, però també de Míriam Ferreri, posen més exemples sobre la taula del fons d'armari del que disposa Albert Illa.
 
El duel a domicili de l'Stadium Casablanca està previst per aquest dissabte a les 8 del vespre. Les aragoneses només han encaixat 2 derrotes, per tres triomfs, el darrer a domicili de l'Almeda, l'únic botxí de l'equip mataroní.
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat