dimecres, 20 d’octubre del 2021

Tercera victòria seguida per la UE Mataró

Tres jornades més tard, la UE Mataró Germans Homs segueix sumant els seus partits per victòries. Les mataronines es troben en un gran estat de forma

L'UE Mataró - Germans Homs suma la tercera victòria en 3 partits després de desfer-se del Sant Josep per 65-54 a casa. Les d'Albert Illa han començat molt endollades tant en atac com en defensa i gairebé que han sentenciat el partit en el primer quart, on guanyaven per 29-13. En el segon període, les mallorquines han frenat l'atac mataroní però no ha sigut suficient per capgirar el marcador. De fet, la diferència de 16 punts s'ha mantingut al descans.

A la represa, les mataronines han sabut gestionar bé la distància que havia aconseguit en el primer quart i les rivals tan sols han pogut maquillar el marcador. D'aquesta manera, el Mataró segueix invicte mentre que el Sant Josep es situa amb un balanç d'1 victòria i 2 derrotes.