divendres, 1 d’octubre del 2021

Els gravats de Sergi Rabassa són protagonistes a l’Espai Capgròs

 


El gravat és el protagonista de l’exposició d’octubre de l’Espai Capgròs, amb la proposta de Sergi Rabassa que presenta diverses tècniques al voltant de temàtiques com la vida, la natura, la ciutat, les persones i la mort. L’exposició ‘Obra Gràfica’ és gentilesa de Clínica Dental Familiar Dra Nogueras.
 
La trajectòria de Sergi Rabassa és la d’un desvetllament artístic tardà i alhora una trajectòria consistent. Del seu Reus natal va passar a la Massana de Barcelona resseguint les passes de formació artística fins arribar fa 15 anys a Mataró on va aprendre l’art del gravat al Taller Municipal de la mà de Clàudia Llobet i Jordi Roses. No ha deixat des de llavors de formar-se, crear, exposar i experimentar amb mestres gravadors del país i internacionals.
 

El propi Rabassa explica la seva tècnica assegurant que “amb línies dures i gestuals, m’agrada  jugar amb la realitat i la fantasia, on el món oníric ressorgeix del pensament rebel i creatiu, amb una consciència crítica i personal”. En una ciutat amb tradició, cultura i coneixement del gravat, la seva exposició reuneix diferents tècniques: punta seca, aiguatinta, carborundums i linoliums.