dimecres, 15 de setembre del 2021

Vols participar en el càsting de “El llop” ?

 


"El llop" obre el càsting: Àngel Llàcer busca els millors actors amateurs de Catalunya
Un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, que comença un càsting per formar un equip d'onze actors que assajaran durant dos mesos fins a representar "Terra baixa"
L'actor i director teatral Àngel Llàcer fa una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà Terra Baixa amb els recursos d'una producció professional. Llàcer comença aquest dilluns la primera fase d'un càsting per confeccionar un equip divers d'onze actors que assajaran durant dos mesos fins a representar l'obra.
 
El càsting: fins el 3 d'octubre
El procés de selecció és el tret de sortida d'"El Llop", el nou programa que TV3 estrenarà a començaments de l'any que ve. Es tracta d'un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, que posarà de relleu la importància de les companyies teatrals amateur del nostre país. A la vegada, el programa reivindicarà el paper d'Àngel Guimerà, de "Terra baixa" i de les companyies que l'han representat al llarg de la història.
 
Per participar en el càsting cal enviar un vídeo de màxim dos minuts en horitzontal on es mostrin les habilitats interpretatives dels aspirants. El vídeo s'ha d'acompanyar d'un currículum al correu elllop@tv3.cat , amb data límit del 3 d'octubre.
 
Dignificar el teatre amateur
A "El Llop" descobrirem com es crea una representació teatral des de zero. Serem testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb l'entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins el dia de l'estrena.
Gira per Catalunya
Un cop s'hagi emès el programa de televisió, engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d'una producció escènica professional.
 
+ info – publicat per
https://www.ccma.cat