divendres, 24 de setembre del 2021

La UE Mataró torna a guanyar el derbi

 

Desena victòria seguida de la UEM-Germans Homs davant el Mataró Parc Boet (64-88)

La UE Mataró-Germans Homs jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana EBA després de desfer-se amb solvència del seu rival ciutadà, el Mataró Parc Boet. Ja són deu derbis consecutius que cauen cap al mateix costat, el de la Unió. L’equip de Charly Giralt va ser superior des del primer quart i en gairebé totes les facetes del partit, sobretot en el tir exterior. La diferència màxima va ser de 27 punts, i al final el marcador indicava un clarivident 64 a 88.
 
La UE Mataró va clavar 14 triples (42% d’encert en aquesta distància). El Boet només en va anotar 6, amb un 23% de precisió. Aquesta va ser una gran diferència, però n’hi va haver més. Per exemple, la profunditat de plantilla; fins a set jugadors del Germans Homs van anotar 9 o més punts. Oscar Heras, màxim anotador del conjunt guanyador, va fer 13 punts. Jaume Solé i Jordi Juanola en van aportar 11. Natxo Ariño i Gerbert Martí van sumar 10 punts per cap, mentre que Pol Cánovas i Marc Traver també van col·laborar amb 9 punts. Al Boet, gairebé tot es va reduir a David Romero (19), Gerard Comas (14), Marc Hermoso (13) i Jordi Jarque (10).
 
L’equip de Mario Lousame, amb baixes i molts jugadors que encara necessiten un període d’adaptació, no va poder competir contra un rival amb les idees més clares i que ja coneix a la perfecció el sistema de Charly Giralt. La rivalitat és evident, i normal, i els jugadors de la Unió van celebrar efusivament la seva desena victòria seguida en aquest derbi mataroní. Aquesta vegada, a més a més, al pavelló Eusebi Millán del Pla d’en Boet.
 
La UE Mataró, subcampió de l’última Lliga Catalana, jugarà els quarts de final a casa contra el campió del Grup 2. El partit es disputarà dissabte, dia 25 de setembre, a les 18:00h. Els altres duels d’aquesta ronda de quarts de final són els següents: Bisbal Bàsquet-Joventut Badalona, Igualada-Salou i Martinenc-Vic. La final es jugarà el dia 12 d’octubre, amb seu i horari encara per determinar.
 
+ info – publicat per
capgros.com