dimecres, 8 de setembre del 2021

La UE Mataró Germans Homs arrenca bé la Lliga Catalana

També hi havia competició a la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2. I també va acabar amb bons resultats pels interessos mataronins.

A la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2 la UE Mataró Germans Homs començava bé la segona temporada d’Albert Illa, en el seu retorn a l’entitat unionista. Les grogues vencien per 48 a 57 a la pista de GEiEG de Girona, en un encontre igualat però controlat per les visitants, especialment en els darrers minuts de joc. El primer quart el començaven guanyant, de fet, les locals, amb un 14 a 11. Un resultat que superaria el Mataró als següents 10 minuts amb un 12 a 15 que portava al descans al 25 a 27. Els dos punts de marge es mantindria a la represa, ja que el resultat va ser d’empat a 13 i van ser justament als darrers minuts quan un 9 a 18 va condemnar les gironines.

El Mataró va tenir més encert des dels tirs de camp, va llançar menys de 2 però va anotar més, en un matx amb diversos canvis de signe però on només les unionistes van poder trencar la barrera dels deu punts. Lucía Serrano, amb 8 punts, va ser la màxima anotadora del Mataró, que va repartir joc i puntuació entre les seves jugadores. El proper encontre serà ja diumenge a la pista del Sant Adrià.