dimarts, 7 de setembre del 2021

Cara i creu mataronina a la lliga catalana Eba

La temporada oficial dels dos equips masculins de Lliga EBA ha viscut el seu particular tret de sortida amb l’inici de la Lliga Catalana. Mataró Parc Boet i UE Mataró Germans Homs van viure un debut oposat. El bloc de Mario Lousame es va estrenar caient contra el Sant Cugat (53-72), mostrant dues cares al llarg del partit. Els mataronins van competir pel matx durant tot el primer temps (29-29), moment on un parcial de 12 a 24 ho va canviar tot.

Domini absolut (83-46)
La UE Mataró Germans Homs sí que va poder celebrar un triomf. El conjunt groc-i-lila no va donar cap opció al Barberà (83-46), assolint rendes gairebé definitives en només dos quarts (50-30). Els vallesans només van poder anotar 6 punts durant el tercer període, fent impossible qualsevol opció de remuntada davant d’un Mataró liderat per Jaume Solé (14) ■

Minuts de màxima qualitat i victòria per començar
Els equips femenins d’elit també han iniciat la temporada, però en aquest cas afrontant compromisos de diferent naturalesa. D’una banda, l’Advisòria Mataró Maresme va cedir en un amistós contra l’Uni Girona (77-52). Malgrat recuperar-se d’un inici complicat (18-9), arribant a empatar (21-21), el bloc de Jordi Vizcaíno va veure com el talent gironí s’imposava. Al tercer quart es va obrir el forat definitiu en el marcador (48-28).

Bones sensacions (48-57)
La UE Mataró Germans Homs, per la seva part, va protagonitzar un bon debut a la Lliga Catalana. Les jugadores dirigides per Albert Illa derrotaven el GEiEG (48-57), enduent-se un matx molt igualat que es va decidir gràcies a la gran defensa visitant en l’últim quart (9-18). Bones sensacions groc-i-liles a Girona