diumenge, 29 d’agost del 2021

Espai Capgròs acull el debut en solitari de Carme Rigola

 

La pròpia Carme Rigola reconeix que la va sorprendre i impactar que fos l’escollida per la nova exposició a Espai Capgròs. Aquesta olotina-mataronina debuta amb ‘Amb pinces’, la seva primera exposició en solitari. L’exposició és gentilesa de Clínica Dental Familiar Dra Nogueras i es podrà visitar fins al 29 de setembre.
 
L’interès per la pintura ha estat una vocació tardana per Rigola, que professionalment era estilista i que explica que “el meu pintar és una altra manera d’expressar-me. No hi ha res més valent que la ignorància i jo no tinc formació ni escola, simplement em motiva el repte, em diverteix tenir quelcom al cap i mirar de plasmar-ho”. Les pintures de Rigola ja han estat exposades en col·lectives de l’Associació Sant Lluc per l’Art.
 

L’autora explica que a ‘Amb pinces’ no ha buscat un concepte d’exposició. “Són els quadres pintats els darrers 8 anys. Provo una mica de tot i només busco que el que pinto sigui fidel a la idea que tinc al meu cap. Penso, ideo i quan tinc una idea vaig a buscar la tela”.