dimarts, 3 d’agost del 2021

Definides les Lligues Catalanes de Bàsquet

 

 

Les disputaran els primers equips del CB Maresme Boet Mataró 3 Viles i la UE Mataró a partir del setembre
La Lliga Catalana de la Lliga Femenina Challenge tindrà 4 participants. Els 4 equips catalans que jugaran la temporada vinent en aquesta nova categoria situada entre la Lliga Femenina i la Lliga Femenina 2.
En ser quatre, la Federació Catalana de Bàsquet ha organitzat una final a 4 pel cap de setmana del 18 i 19 de setembre, competició que es jugarà al pavelló de les Planes de Vic. L'Advisoria Maresme jugarà la primera de les semifinals davant el Lima Horta Barcelona, el dissabte 18 de setembre a les 5 de la tarda. L'altre semifinal es jugarà just després, i enfrontarà el Barça amb la Penya. La final i el partit de consolació es jugarà el diumenge en el mateix horari.
 
En el cas de la Lliga Femenina 2, la competició es disputa amb una fase prèvia de grups i a una sola volta. Hi ha dos grups 1 de 3 i 1 de 4 equips. La Unió Esportiva Mataró Germans Homs jugarà al grup 2, el de quatre equips i s'enfrontarà al GEiEG de Girona el dia 4 de setembre, al Sant Adrià de la mataronina Núria Martínez el 12 de setembre i tancaran la fase de grups rebent l'Almeda el dissabte 18 de setembre. A l'altre grup hi ha Viladecans, Lleida i Segle XXI. Els dos primers equips de cada grup disputaran la fase final.
 
On també hi haurà Lliga Catalana és a la Lliga EBA, amb representació de la Unió Esportiva Mataró Germans Homs, sots campió aquesta darrera temporada de la competició, i el Mataró Parc Maresme. Els dos competiran en el mateix grup, buscant una plaça per disputar l'eliminatòria de quarts de final, a un únic partit. El debut serà el primer cap de setmana de setembre. I els dos començaran com a local. El Mataró Parc Maresme rebrà el dissabte 4 de setembre a les 6 de la tarda al Sant Cugat. El diumenge 5 la Unió Esportiva Mataró Germans Homs rebrà el Barberà. El diumenge 12 de setembre s'intercanviaran els rivals, per acabar enfrontant-se entre ells el 18 de setembre a les 6 de la tarda al poliesportiu Eusebi Millan. Potser en aquest derbi està en joc l'única plaça per passar a quarts de final.
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat