divendres, 27 d’agost del 2021

Continuar el camí per seguir creixent

 


Després d'un any històric, la Unió Esportiva Mataró Germans Homs manté el bloc un any més creient en el creixement esportiu del conjunt
La UE Mataró Germans Homs aposta un any més per la continuïtat. Charly Giralt encapçala el cos tècnic que mantindrà les seves tasques una temporada més.
Mantenir-lo és, de fet, una de les claus per seguir amb el projecte. Sergi Ventura ja explicava el pes ascendent que ha tingut l'entrenador durant les darreres temporades.
De fet el base és una de les tres baixes, juntament amb Bartu Martínez i Amir Warnock. Per aquestes tres vacants hi hauran dues altes: Són Gerbert Martí, provinent del Prat, i Óscar Heras, que ve del Mataró Parc Maresme.
La resta, tot igual: Traver, Moreno, Juanola, Cànovas, López, Viñallonga, Rodríguez, Solé i Ariño han renovat per una temporada més.
Els unionistes començaran la lliga el 3 d'octubre a la pista del Girona B. A casa s'hi debuta la setmana següent, el 10, enfront La Bisbal. I la temporada acabarà a la pista del Vic el 2 d'abril.
La plantilla torna als entrenaments el 23 d'agost per preparar la temporada i l'inici de la Lliga Catalana EBA, d'on en són els vigents subcampions.
 
+ info – publicat per