dijous, 3 de juny del 2021

Agenda juny 2021

 

Agenda juny 2021

Amb l'arribada de l'estiu, us presentem un mes de juny amb molta varietat cultural i esportiva als equipaments de la Fundació Iluro.

Tornen els tastos Gastromodernistes a la fresca a la Casa Coll i Regàs, cada divendres, amb nous aforaments i nous horaris.

L'Ateneu inaugura l'exposició Art i Festa. Més d'un segle de cartells i programes de Les Santes, organitzada pel Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró. 


Iniciem la temporada de piscina a l'Espai Laru per gaudir-la durant tot l'estiu, diversió garantida!

T'ho perdràs?

Consulta l'agenda
GASTROMODERNISME
Des del mes de juny, tasts en el pati de la Casa Coll i Regàs, i amb horari a partir de les 20.30h. Els tasts modernistes permeten conèixer el millor producte gastronòmic de qualitat i proximitat en l’incomparable marc de la Casa Coll i Regàs de Josep Puig i Cadafalch.
Més informació
ART I FESTA. MÉS D’UN SEGLE DE CARTELLS I PROGRAMES DE LES SANTES
El Museu Arxiu de Santa Maria organitza una exposició que mostra, per primera vegada, la seva gran col·lecció de cartells i programes de la festa de Les Santes.
Més informació
PISCINA A L'ESPAI LARU
Ja tenim data! El dissabte 19 de juny obrim la temporada de piscina de l'Espai Laru per gaudir-la durant tot l'estiu... Accés gratuït per a abonats, i passis puntuals i de temporada per a particulars i famílies.
Més informació

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí! 
Moltes gràcies!

Subscriu-te!
Copyright © 2021 Fundació Iluro