diumenge, 23 de maig del 2021

Roser i Mataró finalistes de la Lliga Catalana EBA 2021

 


Diumenge 23 de maig, el Josep Mora serà l'escenari de la final de la 39a Lliga Nacional Catalana EBA amb Roser i Mataró com a protagonistes.
 
El PLUS ULTRA SEGUROS ROSER i la U.E. MATARÓ GERMANS HOMS disputaran, aquest proper diumenge 23 de maig a les 20h, la Final de la 39a Lliga Nacional Catalana EBA que tindrà lloc al Palau Josep Mora de Mataró. Aquesta Final es podrà veure en directe i per streaming a través de Mataró Audiovisual.
 
El conjunt barceloní, que vol estrenar el seu palmarès en aquesta competició, va aconseguir el seu bitllet per a la final després de vèncer el CB VALLS ÒPTIQUES TEIXIDÓ per 67-61 en una 1a semifinal que es va celebrar el passat 11 d'octubre a la pista de la capital maresmenca. L'aler Albert Sulleva (20 punts), l'aler-pivot Jonel Palou (13 punts) i el base Joan Gavaldà (13 punts) van ser els jugadors més destacats en el triomf dels nois de Juan Hereza contra l'equip vallenc.
 
Quadre de competició - Fase Final Lliga Catalana EBA
Per la seva banda, el bloc unionista, que aspira a sumar el seu 2n títol de campió 35 anys després, també va assegurar-se la seva plaça en la pugna pel títol tombant el DM GROUP MOLLET per 63-76 a un 2n partit de semifinals que es va resoldre el 24 d'abril. L'escorta Natxo Ariño (20 punts), el base Marc Traver (13 punts), el pivot Amir Warnock (12 punts) i l'aler Jordi Juanola (12 punts) van liderar l'arsenal ofensiu dels mataronins, entrenats pel tècnic Charly Giralt.
 
L'actual campió de la competició és el CB VIC-UNIVERSITAT DE VIC en superar a la final de l'anterior edició al RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET per un 78-71.
 
+ info – publicat per
basquetcatala.cat