dissabte, 8 de maig del 2021

El Valls espera, les fases, també

 


La UE Mataró només pensa en una cosa: en el Valls. El proper rival serà una cara o creu per seguir vius aquesta temporada
 
Arriba un dels duels claus de la temporada. I ho fa a un única partit, contra un dels millors equips de la categoria i a pista contrària. Aquest dissabte, el Valls, líder del seu subgrup, rebrà a la històrica pista del pavelló Joana Ballart a una Unió Esportiva Mataró que vol culminar la millor temporada dels darrers anys a la Lliga EBA amb un accés a les fases estatals. Per fer-ho hauran de superar un rival que presenta moltes complicacions. Charly Giralt i el seu cos tècnic han tingut molta feina aquests darrers dies.
 
Charly Giralt: Preparem el partit amb tota la il·lusió del món, amb moltes ganes. Realment sabem que serà molt complicat però no serà per la il·lusió i per treball de pista.
Els mataronins venen més rodats que el Valls, després d’haver jugat el partit de semifinals de Lliga Catalana. No obstant, coneixen bé el seu rival i saben que tenen molt nivell.
 
Sergi Ventura: És un equip molt ofensiu, quan agafen rebot trenquen molt bé el contraatac i després carreguen molt bé el rebot ofensiu. [... ] Ens veiem amb opcions. Més que res perquè a un partit d'eliminatòria a cara o creu pot passar qualsevol cosa.
L'històric en fases d'ascens estatals no és delk tot favorable als grocs. En dades d'Iluro Sport, en els precedents totals anteriors (tan del CE Mataró, l'Esportiva, el CB Mataró o l'actual UEM), s'ha competit per pujar en categories estatals 10 ocasions, amb 5 èxits. L'últim cop va ser la temporada 2009-2010 on ja hi eren Naxo Ariño, el propi Sergi Ventura i Jaume Solé, i no es va aconseguir l'ascens. Aquest cop les ganes tornen a ser moltes, però en contraposició hi ha el fet de jugar lluny del Mora. Per això, per tots aquells que vulguin seguir l'encontre, aquest es podrà seguir en directe per Mataró Televisió en la retransmissió destacada de l’En Joc del dissabte tarda, així com per la plantaforma Xala i Mataró Ràdio.
 
+ info – publicat per
Francesc Andrés
mataroaudiovisual.cat