divendres, 28 de maig del 2021

‘Desclassificats’, el thriller polític que ha aterrat a la Sala Cabanyes

 

Montse Esteban s’estrena com a directora a la Sala Cabanyes en una obra que s’allargarà fins al 6 de juny
 
Imma Llorens, Jordi Romagosa i Genís Mayola són els tres actors mataronins que interpreten ‘Desclassificats’, la nova obra de teatre que es pot veure aquests dies a la Sala Cabanyes. El ‘thriller’ del dramaturg maresmenc Pere Riera, gira entorn d’una periodista que entrevista al president del govern. Ella voldrà saber tota la veritat sobre unes suposades fotos antigues que podrien acusar de corrupció de menors al president. Una obra que reflexiona sobre el poder i els límits de l’ètica professional. A causa de la situació de pandèmia, aquesta obra s’ha hagut de treballar en tan sols dos mesos. La seva directora, Montse Esteban, ha debutat a la Sala Cabanyes dirigint aquest muntatge i explica la complexitat de treballar en poc temps.
 
Amb ‘Desclassificats’ és la segona obra de Pere Riera que representa la Sala Cabanyes. La primera va ser ‘Lluny de Nuuk’, tot i que aquesta es va programar al cicle Fet a Mataró i representar a Can Gassol. ‘Desclassificats’ és una obra que podria ser del tot actual i que, en temps de pandèmia, se suma a ajudar a reactivar la cultura local.
 
‘Desclassificats’ ha aixecat el teló aquest cap de setmana i es podrà veure fins al pròxim 6 de juny. En aquests moments la Sala Cabanyes ofereix un aforament del 50 per cent i s’apliquen mesures de seguretat com l’entrada esglaonada, les butaques reservades amb distància de seguretat i la desinfecció total dels espais després de cada funció.
 
+ info – publicat per
Informa: M.Gómez / M.Castilla
mataroaudiovisual.cat