diumenge, 14 de març del 2021

Un derbi a priori desigual de LF2 enfronta l’Advisoria Maresme amb el Germans Homs UEM-FM

 

Segon derbi de la temporada en el que les taronges són favorites, però no es descarta la sorpresa de la Unió Esportiva com va estar a punt de passar en la primera volta

El Palau Josep Mora de Mataró serà l’escenari del segon derbi de la temporada de la Lliga Femenina 2 que enfrontarà, diumenge al matí, al Germans Homs UEM-FM a l’Advisoria Maresme.
 
El partit tindrà lloc diumenge dia 14, a les 11h al Palau Josep Mora
 
Un derbi que a priori es presenta bastant desigual si ens atenem a la classificació d’ambdós equips: les taronges estan en una còmoda quarta posició amb 15 victòries i 8 derrotes, mentre les noies d’Albert Illa es troben ubicades penúltimes amb un balanç de 5-18. A més a més, les grogues encadenen una ratxa de 6 derrotes consecutives, una dinàmica molt negativa que les va portar a perdre contra l’últim classificat, l’Andratx, en la darrera jornada.
 
 
Així doncs, tot fa pensar que l’Advisoria s’endurà el duel, però està clar que els derbis sempre tenen una motivació especial, i no es pot descartar que la UEM-FM doni la sorpresa. De fet ja va estar a punt de fer-ho en el partit que les va enfrontar en la primera volta en el que fins ben entrat el darrer quart les noies d'Albert Illa anaven per davant en el marcador. Malauradament, el partit s'haurà de disputar sense públic a les graderies del Mora degut a les restriccions de la Covid-19 que impedeixen l'accés del públic a les instal·lacions esportives.
 
El partit de diumenge es correspon a la 24a jornada (de 26) de Lliga Femenina 2. L’Advisoria Maresme no té urgències: ubicada a la 4a posició, està a tres victòries del 3r classificat i també a 3 del 5è, de manera que és molt poc probable que millori o perdi la seva situació. En canvi les d’Albert Illa són penúltimes a només dues victòries de l´últim, l’Andratx. Una victòria asseguraria pràcticament del tot quedar penúltimes i eludir la promoció de descens.
 
+ info – publicat per

capgros.com