dimarts, 19 de gener del 2021

La UE Mataró-Germans Homs encaixa a Mollet la primera derrota a la lliga

Els mataronins van caure amb contundència (85-53)
Derrota sense pal·liatius de la UE Mataró-Germans Homs a la pista del Mollet. El conjunt del Vallès, superior en totes les facetes, va marcar territori des del primer quart (22-15) i va ampliar diferències en la resta de parcials. Dues estadístiques exemplifiquen a la perfecció la diferència entre un i altre equip; el rebot i els triples. Dins la pintura, el Mollet va imposar la seva força per capturar més del doble de rebots que la Unió (53 a 26). En tir exterior, els mataronins només van poder arribar al 22% d’encert. El Mollet en va anotar 8 de 26.
El partit va començar amb un gran encert per ambdues bandes amb un marcador, amb només 5 minuts jugats, de 15-14. Però a partir d’aquí la pólvora mataronina va començar a mullar-se. Els de Mollet van ajustar la defensa, que va començar a imposar-se clarament a l’atac mataroní. Fins a la mitja part, és a dir en 15 minuts, els grocs només van poder anotar 9 punts. Mentrestant, els locals trenaven jugades ràpides en atac i començaven a exhibir la seva superioritat en el rebot. 43 a 23 al descans i partit pràcticament sentenciat.
A la represa, quatre triples seguits del Mollet van tallar de soca-rel la reacció mataronina. Jordi Juanola, que està firmant una gran temporada, va anotar 20 punts amb un 4/7 en triples. Però a banda d’ell, només Jaume Solé (11) va superar la barrera dels deu punts. Guarismes massa escarransits per pensar en la remuntada.
La Unió Esportiva encaixava d'aquesta manera la primera derrota de la temporada (3-1) davant un Mollet que manté l’invicte (4-0).