dimarts, 5 de gener del 2021

LA LLIGA CATALANA EBA ES REPRENDRÀ AMB LA SEMIFINAL ENTRE MOLLET I MATARÓ

 


El Roser espera rival a la final de la 39a edició de la Lliga Nacional Catalana EBA 2020-21.
 
Després de la Resolució del Comitè de Competició de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), referent a la Fase Final de la XXXIX Lliga Nacional Catalana EBA, que donava per perdut al F.C. MARTINENC BÀSQUET en el seu partit de quarts de final del 10 d'octubre davant el DM GROUP MOLLET, i que deixava sense efecte la semifinal F.C. MARTINENC BÀSQUET - U.E. MATARÓ GERMANS HOMS de l'11 d'octubre; s'ha assenyalat data per a la nova semifinal.
 
Així doncs, la 2a semifinal d'aquesta 39a edició de la Lliga Catalana EBA enfrontarà, dissabte 13 de febrer a les 19h, a DM GROUP MOLLET i U.E. MATARÓ GERMANS HOMS en un partit que es disputarà al Palau d'Esports Josep Mora de Mataró, seu de la fase final de la competició.
 
Fase Final Lliga Catalana EBA 2020-21
El guanyador del partit es classificarà per a una final prevista per diumenge 7 de març a les 18h en el mateix escenari i amb el PLUS ULTRA SEGUROS ROSER com a primer finalista després de superar a la 1a semifinal celebrada el passat 11 d'octubre al CB VALLS ÒPTIQUES TEIXIDÓ per un 67-61.
 
L'actual campió de la competició és el CB VIC-UNIVERSITAT DE VIC en superar a la final de l'anterior edició al RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET per un 78-71.
 
+ info – publicat per
Palau d'Esports Josep Mora de Mataró / Ferran Torné (FCBQ)
basquetcatala.cat