divendres, 8 de gener del 2021

Agenda gener 2021

 

Agenda gener 2021

Bon any nou a totes i a tots!!!

La Casa Coll i Regàs us espera amb detalls especials i experiències per regalar per Reis: Escape Room, maridatge en línia, gastromodernisme, visites amb marxandatge, ... Troba el teu regal en la nostra botiga web.

Deixa't endur pels teus sentits tot descobrint les curiositats i meravelles de la Fundació Iluro: observa, escolta, olora i gaudeix. L'exposició, organitzada per la Fundació Iluro amb la col·laboració de Bankia, es pot visitar a l'Ateneu fins al 24 de gener.

Us esperem amb un any ple d'activitat cultural, social i esport a la Fundació Iluro!!!

Consulta l'agenda
ACTIVITATS A LA CASA COLL I REGÀS

Últimes hores per a les últimes compres!! Detalls especials per Reis o experiències a la Casa Coll i Regàs. Troba el teu regal en la nostra botiga online.

Més informació
EL MISTERI DE LA CASA COLL I REGÀS

Quin deu ser l’enigmàtic secret que ens amaga la Casa Coll i Regàs? Diu la llegenda que entre els seus murs, es troba un dels tresors més ben custodiats de la humanitat. Qui ocultà aquest tresor? On es trova?

Més informació
DE CURIOSITATS I MERAVELLES: ELS FONS ESPECIALS DE LA FUNDACIÓ ILURO
Una exposició a partir d’una selecció d’obres d’art, fotografies, plànols, llibres, monografies, manuscrits, objectes o diversos elements gràfics distribuïts en quatre àmbits diferenciats temàticament: viatges i exotisme, el món natural, la còpia o el fake i Mataró.
Més informació

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí! 
Moltes gràcies!

Subscriu-te!