dijous, 24 de desembre del 2020

Les millors idees, regals, notícies i sorpreses per acabar, per fi, el 2020!!!

 

..
..
..

Tendresa, sucre i esperit nadalenc

Us portem les milors campanyes de Nadal

Com ja és tradició del Blog de Cultura Digital, per aquestes dates resseguim la xarxa per escollir els anuncis nadalencs que més ens emocionen i ens agraden per la seva originalitat, ús de tecnologies digitals, narrativa, direcció d'art o una selecció perfecta de música.

Les campanyes que us presentem destaquen per la seva creativitat i cada any alguns d'aquests anuncis es fan un lloc al cor de les redactores del Butlletí. Així que prepareu-vos per una bona dosi de tendresa, sucre i esperit nadalenc. Aquí teniu la nostra selecció d'enguany!!!

Per jugar al Nadal

Els videojocs se sumen al Nadal

Ja arriba Nadal, i el món dels videojocs no vol deixar passar l'oportunitat de fer edicions especials amb temàtica festiva: pares Noel, neu, vestits especials, elfs i trineus. No et perdis les novetats i adaptacions d'aquest any! 

Et convidem

Geometria, de Roseland Musical, al SAT

No us perdeu el nou espectacle de Roseland Musical, Geometria, una experiència visual per gaudir de la música i coreografia naturals, un espectacle amb projeccions 3D i participació directe de públic. Voleu anar-hi? Sortegem 3 entrades dobles pels dies 16 i 23 de gener! Envieu-nos un mail i opteu a les entrades.

Més enllà de Love Actually

Propostes cinematogràfiques per un Nadal alternatiu

Us proposem aquestes cinc rareses del cinema de Nadal, pel·lícules novedoses i no convencionals que podeu gaudir i compartir durant les múltiples festivitats que tot just arriben. Marcians, escenaris apocalíptics i robots per posar-se en sintonia amb l’esperit nadalenc i acompanyar els torrons, els regals i les disputes familiars.

Els millors posts de 2020

Les 12 campanades de la cultura digital

Acaba un any estrany, dur i complicat. Gràcies per acompanyar-nos en aquest any especial! L’equip de Cultura Digital us volem agrair el vostre afecte recuperant els posts que més us han agradat d’aquest darrer 2020. Bones festes i feliç 2021! Salut i cultura digital!

Les notícies més curioses

Fresc & Freak

Fresc & Freak és una secció que vol recollir notícies curioses, estranyes, divertides, i potser no directament relacionades amb la tecnologia però sí amb el món transmèdia i amb la innovació, amb un resultat freak i creatiu. No us perdeu el darrer Fresc & Freak de l'any!!!!

Un Nadal diferent

Els millors regals per al Nadal 2020

Aquests nadals seran de ben segur estranys i diferents. Però hi ha tradicions que no s’han de perdre. Així que, com cada any, hem buscat i remenat per la xarxa a la cerca de regals diferents, sorprenents, tecnològics, geeks… en fi, dels que us agraden! N’hi ha per tots els tipus de freaks de la vostra vida, així que segur que algun el voldreu regalar… o voldreu que us el regalin!

Per passar el millor nadal

Recuperem els posts més nadalencs

Arriba Nadal! Des del @culturadigicat us volem desitjar bones festes i ajudar-vos a organitzar aquests dies amb recursos i idees divertides i tecnològiques. Us hem fet un fil de twitter amb alguns dels posts que hem publicat els darrers temps. Molt bones festes!!!!

Sense perdre l'esperit nadalenc

Idees per passar un Nadal virtual

Aquest any celebrarem unes festes de Nadal atípiques, en molts casos lluny de la família, o amb menys gent de la que ens agradaria. Però això no vol dir que haguem de perdre les ganes de celebració. Us convidem a descobrir diverses propostes perquè, tot i que sigui en línia, no perdeu l'esperit nadalenc

Vídeo del mes

"5, 4, 3, 2, 1", videoclip en stop-motion

L'irlandes Matthew McDaid va deixar la seva Irlanda natal quan era un nen per instal·lar-se en un petit poble d'Osona amb la seva família. Ara, amb 26 anys, ha publicat l'EP Look away sun child (Great Canyon, 2020), de la qual forma part la cançó "5,4,3,2,1", per la que el cantant s'ha ajuntat amb l'artista vigatà Pau Vallès per crear un curtmetratge en stop-motion, un viatge còsmic per la història d'un personatge que dona voltes a la seva pròpia brúixola. No us perdeu aquest hipnòtic viatge!

 

No et perdis les properes activitats de cultura digital.

Consulta l'agenda al nostre blog.


Organitzeu alguna activitat relacionada amb la cultura digital? Voleu que us ajudem a fer-ne difusió? Ompliu aquest formulari o envieu-nos un correu a digital.icec@gencat.cat   
 
Facebook
Twitter
Website
Cultura Digital
Departament de Cultura
Institut Català de les Empreses Culturals

Àrea de Cultura Digital

Passatge de la Banca, 1-3
08002 Barcelona
digital.icec@gencat.cat
http://culturadigital.blog.gencat.cat