dijous, 10 de desembre del 2020

L'Advisoria remunta al Germans Homs un derbi ajustat

L'equip unionista va encaixar un parcial final de 16 a 0 que el va sentenciar a perdre un partit que havia dominat durant el segon i tercer període

L'Advisoria Maresme guanya el derbi mataroní de la Lliga Femenina 2 de basquet per 62 a 54, en un encontre on gairebé sempre va anar a remolc. Els dos equips mantenen així les dinàmiques. La positiva del Bàsquet Maresme i la negativa del Germans Homs, a dues jornades de tancar la primera volta.

El primer derbi femení de la capital del Maresme que es disputa en categoria estatal i que enfrontava a Advisoria Maresme i Mataró Germans Homs no ha decebut. Malgrat les diferències de dinàmiques en l'inici de competició, ahir l'Eusebi Millan va poder gaudir d'un partit ajustat entre dos projectes diferents, però que es va mostrar força anivellats.

Empat a 17 el primer quart, agafaven domini del marcador les visitants marxant a descans 5 punts amunt, amb el 30 a 35. La regularitat en el joc dels dos conjunts va seguir en el tercer quart, 10 minuts on l'equip d'Albert Illa tornava a mantenir-se per davant, i ampliant la diferència en dos punts més. Però les unionistes van tornar a fer el que ja havien mostrat altres partits, que quan se'ls hi acaba la pila, marxen del partit i després de començar el darrer quart amb un 2 a 4, que les posava a 8 punts de l'Advisoria, acabarien encaixant un parcial de 16 a 0 que els hi trencava el partit. Del 46 a 54 al 62 a 54 final.

La local Sara Vujacic va acabar sent la jugadora més destacada anotant 17 punts i fent-se amb 5 rebots, amb un paper destacat en les darreres jugades del partit. Les 19 pilotes perdudes pel bàndol unionista, i malgrat guanyar el rebot o tenir un millor percentatge en tir de camp, no van ser suficients davant els 30 punts des de la línia de 3 de les locals, que van acabar sent clau.

El partit d'ahir, corresponent a la jornada 11, jugada íntegrament ahir, manté la dinàmica inicial dels dos conjunts. Amb un Advisoria que segueix segon amb 9 victòries per 2 derrotes, mentre el Germans Homs és cuer amb 1 victòria i 7 derrotes. A dues jornades per acabar la primera volta, els equips mataronins saben pel que hauran de lluitar d’aquí fins a finals de temporada.