dissabte, 26 de desembre del 2020

LA SALA CABANYES ESTRENA ELS PASTORETS DE MATARÓ ‘COM MAI ELS HAS VIST’

 

A pocs dies de l’estrena dels Pastorets de la Sala Cabanyes la seva directora, Coral Consegal, es mostra satisfeta amb com estan anant els darrers assajos i amb el resultat del muntatge
 
El dia 26 de desembre la Sala Cabanyes apujarà el teló amb la representació dels Pastorets de Mataró. Aquest any però, tal com afirma el cartell promocional, arriben a escena uns Pastorets ‘com mai els has vist’. Aquesta és també la descripció que en va fer Coral Consegal, la nova directora de l’obra, al Traç de Cultura. Consegal afirma que a causa de la pandèmia s’ha hagut de repensar tota la representació.
 
Les mesures de contenció del virus han provocat diferents canvis tant damunt de l’escenari com a la platea i a l’amfiteatre. Consegal explica que han hagut de treballar amb grups de convivència reduïts per evitar la interacció social entre els actors. Això ha provocat la reducció del nombre de persones damunt de l’escenari. Entre d’altres mesures, també s’ha hagut de limitar l’aforament de la Sala Cabanyes al 50% de la seva capacitat total.
 
A banda de les modificacions imposades per complir amb la normativa de la Generalitat, Consegal i el seu equip (integrat per primera vegada únicament per dones) han apostat per atorgar a l’obra el seu segell personal substituint alguns escenaris per projeccions, variant els vestuaris clàssics, concedint més protagonisme a la il·luminació i desplaçant els músics del seu lloc original.
 
Finalment, les entrades per veure aquesta reformulació dels Pastorets de Mataró, que es representarà durant 9 dies distribuïts entre desembre i gener, es poden adquirir a la web de la Sala Cabanyes.
 
+ info – publicat per
Informa: L.Sanmiquel
mataroaudiovisual.cat