dimarts, 22 de desembre del 2020

Els marcadors del cap de setmana

 


Cap de setmana de molts contrastos, on una de les notícies més destacades ha estat la victòria ahir a la tarda de la Unió Esportiva Mataró contra el Viladecans.
 
Cap de setmana de molts contrastos, on una de les notícies més destacades ha estat la victòria ahir a la tarda de la Unió Esportiva Mataró contra el Viladecans. Tot just la 3a victòria de la temporada a la Lliga Femenina 2 de bàquet. També ha guanyat el femení del Centre Natació Mataró de waterpolo o el sènior B del Futsal a la tercera divisió. Derrotes, en canvi, per l’Advisoria Maresme, del Club Hoquei Mataró i del Ciutat de Mataró.
 
BÀSQUET. LLIGA FEMENINA 2. BASQUET ALMEDA 59 - 48 UE MATARÓ GERMANS HOMS
 
BÀSQUET. LLIGA FEMENINA 2. UE MATARÓ GERMANS HOMS 78 - 68 BF VILADECANS
 
No va ser dissabte, que perdien per 59 a 48 a Almeda, però si que va ser diumenge contra el Viladecans. No va ser doncs contra un rival directe, i en canvi va ser contra un dels equips capdavanters. En dos duels que vam poder seguir per Mataró Audiovisual.
 
L’equip d’Albert Illa només va poder guanyar el primer quart en el duel de dissabte a Cornellà. I en canvi diumenge només van deixar escapar el darrer parcial, però anteriorment havien aconseguit 14 punts de diferència. Sense Amy Sil que no va poder jugar en tractar-se d’un duel ajornat de la 6a jornada, les unionistes van trobar en Fanta Gassama, Claudia Garrido, Nhug Bosch o Ari Magriña les solucions per tirar endavant el partit. Les mataronines són onzenes i aquest dimarts tancaran l’any jugant contra el GEiEG Uni Girona, en un nou duel clau davant un equip situat una posició per sota.
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat