dissabte, 14 de novembre del 2020

GEIEG I BARÇA CBS, ELS RIVALS D'ADVISORIA MARESME I UE MATARÓ GERMANS HOMS

Nova jornada a la Lliga Femenina 2. Les boetistes es troben imbatudes i les unionistes acumulen dues derrotes seguides
 
L’Advisòria Maresme encara la jornada del cap de setmana contra el GEiEG de Girona sabent que el seu partit de dissabte és el plat fort del programa Bàsquet en Joc i que per tant tindrà molta gent pendent del joc i del resultat.
Les mataronines han jugat 3 partits i han aconseguit 3 victòries, tot i que les sensacions de la darrera jornada contra l'Almeda han estat contraposades. Un bàsquet al darrer segon els hi donava la victòria en un cop de sort, com deia el propi tècnic boetista. Però la veritat és que el balanç de tres triomfs en tres partits les permet ser juntament amb el Barça el millor equip del grup.  El demà a les sis de la tarda no serà l’únic duel per les boetistes, Diumenge recuperaran un dels partits pendents. Visitaran a les 5 de la tarda la pista del Sant Rosa Lima Horta.
 
Qui també jugarà a domicili es la Unió Esportiva Mataró Germans Homs. Precisament contra el Barça, l’altre equip que ho ha guanyat tot fins ara en el grup C de la Lliga Femenina 2. Una complicada jornada per un equip unionista que no acaba de tenir continuïtat en el seu calendari. De fet la setmana passada es van quedar sense poder jugar contra el Viladecans i les unionistes han tingut dues setmanes per pair la darrera derrota encaixada a lterres aragoneses, que era la segona consecutiva. El Mataró Germans Homs femení juga contra el Barça el diumenge a les 6 de la tarda al Palau Municipal d'esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat
 
Publicat per
Josep Maria Spà

mataroaudiovisual.cat