dimecres, 7 d’octubre del 2020

La UE Mataró manté l'hegemonia al derbi mataroní

Nova victòria de la UE Mataró al derbi de bàsquet enfront el Mataró Parc Maresme. Ho fa per79 a 71 en un partit marcat per la igualtat i dues propostes diferenciades. Els grocs, com és habitual, per buscar l’encert des de la línia de tres i els taronges cercant la zona. Després d’un parcial inicial on els visitants s’han posat 6 punts per sobre, l’electrònic ha marcat igualtat en molts moments, marxant el Mataró Parc Maresme dos punts per sobre al final del primer quart.

El segon, també en la mateixa direcció, l’ha rematat Jaume Solé amb dos triples als darrers instants que han fet que fossin els unionistes qui tanquessin quart dos punts per sobre. Un equip, el de Charly Giralt, que ha pogut tancar el tercer quart 20 a 18 però sense escapar-se d’un rival de nova construcció que no ha demostrat estar en una fase inicial del projecte.

Al final de l’encontre, la Unió ha pogut posar-se 10 punts per sobre amb el 73 a 63 i segellar la classificació. Rebrà la setmana que ve la Bisbal al Palau en la següent fase de la Lliga Catalana. Duel que serà a partit únic.