dimarts, 20 d’octubre del 2020

LA COVID-19 CENTRARÀ L'EDICIÓ 2020 DE LA MARATÓ DE TV3

 


Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. En aquesta situació d'excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d'avançar en la recerca de la COVID-19, el Patronat de la Fundació ha decidit, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató d'enguany per dedicar-la a la COVID-19 i traslladar l'edició de les malalties mentals a l'any 2021.
 
D'aquesta manera, i fins al dia 20 de desembre, La Marató de TV3 centrarà els esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la COVID-19 i s'apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.
 
Des del 1992, La Marató ha recaptat prop de 202 milions d'euros i ha finançat 872 projectes de recerca, que han dut a terme 1.369 equips, amb la implicació de 8.000 investigadors. Gràcies a la solidaritat ciutadana, el projecte s'ha convertit en una de les principals fonts impulsores de la recerca biomèdica a Catalunya i en una potent plataforma de sensibilització i divulgació social de les malalties tractades.
 
+ info – publicat per
marato