diumenge, 18 d’octubre del 2020

AVUI S’ACABEN LES REPRESENTACIONS DE UN DÉU SALVATGE A SALA CABANYES - REPRESENTACIÓ SUSPESA !!!

 


En Ferran i en Bruno, dos nens petits, es barallen al parc. Uns dies més tard, els pares d’en Ferran, l’Àlex i l’Anna; i els pares d’en Bruno, la Verònica i en Miquel; es troben per parlar de la situació. Aquest és l’argument d’”Un Déu Salvatge”.
De mica en mica, el que havia començat com una trobada amistosa es va enverinant i anirà sortint el pitjor de cada un d’ells fins que la tarda esdevingui un autèntic caos. Enric Lucena (Àlex), Toni Luna (Miquel), Lídia Rovira (Verònica) i Marta de Santos (Anna) es posen a la pell dels quatre pares que, després d’un inici cordial, acabaran mostrant arguments irracionals, comportaments infantils i un prejudici rere l’altre.
Reza va publicar  “Un Déu Salvatge” el 2007 i, l’any següent, es va estrenar al Théâtre Antoine de París. En català, es va estrenar l’any 2010 al Teatre Goya dirigida per Tamzin Townsend i amb un repartiment format per Jordi Boixaderas, Roser Camí, Ramon Madaula i Vicenta Ndongo.
Representada arreu del món i guanyadora del Premi Tony a millor obra teatral, l’any 2011 se’n va fer una versió cinematogràfica dirigida per Roman Polanski i protagonitzada per Jodie Foster, Kate Winslet, Christopher Waltz i John C. Reilly.
L’estrena d’”Un Déu Salvatge” no és només l’inici de la temporada 2020/2021, sinó la represa de l’activitat teatral a la Sala Cabanyes, interrompuda sobtadament el mes de març a causa de la pandèmia del coronavirus.
Fa més de mig any, des de la segona funció de “Pel davant i pel darrere”, el 8 de març, que no es representa teatre a la Sala Cabanyes.
 
 
+ info – publicat per
Direcció
Enric Lucena
Diumenge, 18 d’octubre de 2020, a les 18.00 hores
Sala Cabanyes
12 €
Venda de localitats:
entrades.salacabanyes.cat