dilluns, 21 de setembre del 2020

Primeres passes de pretemporada per la UE Mataró Germans Homs


El Mataró Germans Homs no juga partit oficial aquest cap de setmana. Es troba al mateix grup dels boetistes i per tant mirarà quin és el resultat al primer enfrontament mentre seguirà preparant el retorn a la lliga. Per Charly Giralt, entrenador groc, es tracta d’anar tornant poc a poc i valora positivament la integració de les noves cares.
 
Charly Giralt ho explicava abans del partit amistós del darrer cap de setmana contra el Valls. Un amistós encara sense la plantilla al complert, però guanyant a un Valls que no va poder amb el poder dels unionistes. 84 a 67 va ser el resultat final. Un equip que torna a aspirar els resultats de les darreres temporades. a poder superar-se
 
El debut dels unionistes en aquesta competició serà el diumenge 27 de setembre a dos quarts d’una del migdia a la pista del Lliçà. Depenent dels resultats la tercera i última jornada del grup 5 pot ser clau per poder accedir als quarts de final de la Lliga Catalana. Una tercera i última jornada que es jugarà el primer cap de setmana d’octubre i que enfrontarà els dos equips mataronins al Palau Josep Mora. Això si, si el Lliçà d’Amunt guanya els dos partits previs, els dos arribarien en aquesta jornada final sense cap opció de classificar-se.
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat