divendres, 25 de setembre del 2020

La Sala Cabanyes aixeca el teló amb ‘Un Déu salvatge’

 


Després de sis mesos La Sala Cabanyes ha tornat a aixecar el teló aquest cap de setmana. Ho ha fet amb l’espectacle ‘Un Déu salvatge’ i sota la direcció d’Enric Lucena. Aquesta obra de petit format que estava prevista per la temporada passada, s’ha traslladat ara a la sala gran del teatre amb totes les mesures de seguretat. ‘Un Déu salvatge’ reflexiona sobre les relacions humanes després que dos matrimonis vulguin arreglar les baralles dels seus fills. Aquesta adaptació de l’obra de Yasmina Reza compta amb les actrius Marta De Santos, Lídia Rovira i els actors Toni Luna i el mateix Enric Lucena.

 
L’obertura de portes a La Sala Cabanyes ha estat molt celebrada entre tots aquells que acudeixen a les seves obres habitualment. També ho ha estat pels actors, actrius i la junta de l’entitat cultural que han assegurat a micròfons de Mataró Audiovisual que era un moment “molt esperat” després de tot l’esforç que han fet en els darrers mesos. De fet, segons explica la presidenta de La Sala Cabanyes, Anna Gené, tenen tota la temporada teatral preparada des d’ara fins al mes de juliol.
 
Queden ara nou representacions més de l’espectacle ‘Un Déu salvatge’. L’última oportunitat serà el 18 d’octubre, moment en què es donarà pas a la següent obra, anomenada ‘L’amant’ de Harold Pinter, dirigida a Mataró per Santi Clavell.
 
+ info – publicat per
Informa: M.Gómez
mataroaudiovisual.cat