dilluns, 17 d’agost del 2020

La UE Mataró tancarà la plantilla amb el fitxatge d’una interiorEl tècnic mataroní, Albert Illa, es mostra optimista davant el retorn del club a la Lliga Femenina 2

Havia de ser Marquisha Harris, però finalment el conjunt mataroní haurà de buscar una alternativa. Temes laborals han frenat la incorporació de la jugadora americana al Germans Homs-UE Mataró-Femení Maresme, que en les properes hores tancarà el fitxatge d’una interior. L’entrenador de l’equip mataroní, Albert Illa, apunta que “tenim diverses opcions i ordenades per ordre de prioritat.” Aquesta incorporació completarà la plantilla d’un conjunt que, per ara, ja s’ha reforçat amb els fitxatges d’Emma Trawally, Miriam Ferreri i Camila Kirschenbaum. Creativitat, u contra u i canell fi, la jugadora uruguaiana és una aposta decidida per millorar les prestacions ofensives de l’equip. Trawally i Ferreri també doten de més qualitat a la plantilla i obren la porta a una gran varietat de recursos en zones interiors.

Sigui com sigui, la UE Mataró espera que l’últim fitxatge serveixi per tancar una plantilla de garanties que pugui competir per mantenir la categoria de plata del bàsquet estatal. Natàlia Casals, Ari Magriñà i Queralt Coll asseguren certa continuïtat de l’eix que fins ara feia rutllar l’equip. Les júnior també tindran protagonisme en aquest nou projecte a Lliga Femenina 2.

Albert Illa destaca que “una línia invisible però existent separa les categories de Copa i Lliga 2. A partir d’ara, els errors ens penalitzaran molt més. La diferència de físic, pes, alçada, experiència i saber fer a la pista també és notable d’una categoria a l’altra.” Les mataronines han tornat a Lliga 2, després de gairebé una dècada, gràcies a una reestructuració i ampliació dels grups.

El tècnic del nou projecte, Albert Illa, que també ha tornat a la capital del Maresme després d’una llarga i fructífera experiència a Llavaneres, es mostra “optimista” i convençut que han “treballat molt bé durant un mes per establir les bases de la temporada”.

Illa reconeix que el concepte de joc “dependrà del complement que vingui per reforçar les posicions interiors”, però de la mateixa manera estableix unes premisses que el seu equip haurà d’aplicar amb encert si vol tenir èxit: “hem de córrer, pressionar, ser agressives, jugar amb ordre però amb ritme, defensar dur, ser consistents en el rebot i tenir aternatives en atac.”

+ info – publicat per
capgros.com