divendres, 7 d’agost del 2020

La UE Mataró B torna a Copa Catalunya

Des d'aquest divendres el sènior B masculí de la UE Mataró té la confirmació que esperava. És nou equip de Copa Catalunya i torna, un any més tard, a ocupar un lloc a la màxima divisió del bàsquet català. La reestructuració de categories des de LEB Or i el fet que els grocs eren el fet de ser el segon millor quart de Primera Catalana els ha donat plaça a Copa.

Ho ha explicat a Mataró Audiovisual el director esportiu de la branca masculina del club, Joan Rubio. El debut històric a la categoria pel filial es va produir la temporada passada, la 18/19. L'equip va baixar en un final ajustat i per ben poc, havent fet grans partits a la categoria. De cara aquesta nova etapa, es pretén anar amb la mateixa plantilla configurada per jugar a Primera.

Gerard Soldevila és la cara nova en un bloc format per 5 jugadors que ja eren a l'equip i 6 provinents de la base. Aquest ascens suposa un moment molt dolç per l'entitat, si més no per categories. Amb el femení recent ascendit a Lliga Femenina 2, i el masculí a EBA, els equips base no es queden curts. Una Copa, doncs, que seguirà tenint presència mataronina de cara el proper curs.

+ info – publicat per
Francesc Andrés

mataroaudiovisual.cat