dimarts, 7 de juliol del 2020

Camins del català :: Tocs 205

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Juliol 2020 #205
Camins del català, una iniciativa de Política Lingüística per difondre i donar projecció a rutes que tinguin com a eix central la llengua catalana
El president de la Generalitat, Quim Torra, ha presentat aquest diumenge a Montserrat el programa Camins del català, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per difondre i donar projecció a rutes que tinguin com a eix central la llengua catalana.
Camins del català és un projecte que aglutina rutes fetes per conèixer i estimar el català en el context territorial: els parlants, les figures il·lustres, la petja que la llengua deixa en la toponímia, les varietats dialectals, etc. Són rutes d'interès tant per a aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement de la llengua com per a les que volen descobrir-la perquè comencen a parlar-la.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.