dilluns, 11 de maig del 2020

Agenda maig 2020

Agenda maig 2020
L'equip de la Fundació Iluro continua dissenyant i difonent activitats culturals amb la voluntat de fer més agradable i, a la vegada, més enriquidor el #joemquedoacasa.

En aquesta pàgina trobareu informació de les activitats, on localitzar-les i com participar-hi. També us recomanem que seguiu la nostra activitat a través de les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube (@fundacioiluro i @casacolliregas).

Ara més que mai volem estar al vostre costat...
#joemquedoacasa
Des de la Casa Coll i Regàs et mostrem singularitats d'aquesta joia modernista a través de concursos per observar-la i conèixer-la. Descobreix la seva història, fes visites virtuals, participa i aconsegueix invitacions a les noves activitats que estem preparant.
Descobrim el Fons d’Imatges de la Fundació Iluro. Amb la voluntat de descobrir i fer partícips als usuaris, cada dia mostrem una imatge històrica diferent, tot proposant un viatge en el temps des de casa.
Coneix la història de Mataró a través de la premsa local. La Fundació Iluro mostra els seus fons hemerogràfics digitalitzats, una col·lecció en constant creixement i en la que actualment s'està treballant  per a la seva consulta en línia.
Vols gaudir d'esport i natura durant el campus d'estiu? Trobaràs activitats divertides, esportives, dinàmiques, enriquidores. Molts tallers i sorpreses t'esperen amb la supervisió d'un gran equip en un entorn privilegiat! Posa't en contacte amb nosaltres a campus@laru.cat i t'expliquem.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!

Subscriu-te!
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2020 Fundació Iluro