dimarts, 28 d’abril del 2020

Terminologia bàsica de la COVID-19 en llengua de signes catalana:: Tocs 196

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Abril 2020 #196
Política Lingüística publica la Terminologia bàsica de la COVID-19 en llengua de signes catalana
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha publicat la Terminologia bàsica de la COVID-19 en llengua de signes catalana (LSC), per posar a l'abast de la comunitat signant i de tota la ciutadania els principals termes i expressions relacionades amb l'epidèmia. Els vídeos presenten una versió signada en LSC, amb una configuració i execució senzilles perquè puguin servir de referència a tothom.
Aquest recull de terminologia completa l'obra terminològica del Termcat, el diccionari específic Termes del coronavirus, amb una selecció de conceptes en LSC  i amb algunes expressions més que són d'ús freqüent en els missatges de prevenció i gestió de l'epidèmia.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica