dijous, 9 d’abril del 2020

La Sala Cabanyes estudia com recuperar tres de les estrenes de la temporada




La Sala Cabanyes estudia quina part de la programació de la temporada podrà salvar després de la crisi del coronavirus. S’acabava d'estrenar Pel davant i pel darrere, i només es van poder fer representacions de les set previstes, moment en que es va iniciar el període de confinament. A més, hi havia dues obres a punt d'estrenar-se.  Un Déu salvatge, amb nou representacions previstes a la Saleta, i el gran musical Mary Poppins, també amb 9 representacions. La temporada acabava el 14 de juny.
La Presidenta de la Sala Cabanyes, Anna Gené, lamenta que quedin en stand by tres obres on, actors i membres de l’equip, feia més d’un any que assajaven.

D’altra banda, per ajudar en aquest procés de confinament, Sala Cabanyes continua amb la iniciativa ja en marxa “El teatre a casa”. La pròpia sala penja cada dos dies a YouTube, una de les moltes obres que tenen enregistrades en vídeo. Una oferta que s'ha ampliat amb l'emissió per Mataró Televisió. Aquest cap de setmana, Billy Elliot i Els Miserables han tingut més de 15.000 espectadors cadascuna. També per ràdio és recuperen les obres de ràdio teatre del programa Amunt el Teló que Sala Cabanyes fa a Mataró Ràdio.

+ info – publicat per
Informa: O.Debat
mataroaudiovisual