dijous, 12 de març del 2020

La UE Mataró guanya a Palma de Mallorca

L'equip femení també va sumar els dos punts davant el Draft Gramenet
Els dos equips de la UE Mataró van sumar dues victòries importants, que situen l'equip masculí en sisè lloc del grup B de la Lliga EBA, però molt a prop del segon, i el femení en el setè lloc de Copa Catalunya, allunyant-se de la zona baixa.

PALMA 87-88 UEM GERMANS HOMS
Partit igualadíssim, amb domini dels atacs a la primera part per arribar al descans amb 56-54. L’equip mataroní el va acabar desnivellant amb un gran percentatge en el llançament de dos punts (70 %) acompanyat pels 8 triples de Nacho Ariño i amb més encert al tram final.
Van jugar: Solé (21), Bartu, Viñallonga (2), Cabrera (8), Rodríguez, Ventura (2), Juanola (13), Ariño (28), Touré (11), Torres, Canovas (3), Traver.

UE MATARÓ 65-39 DRAFT GRAMENET
Bon partit de l’equip mataroní que va guanyar amb solvència un rival directe al qual ha atrapat a la classificació, superant-lo per tenir millor el golaverage.
L’equip local va decidir el partit amb un espectacular segon quart en el qual va fer un parcial de 21 a 3.
Les jugadores més destacades van ser Ariadna Magriñà (14 Punts) i Montse Pujolreu (13).