divendres, 6 de març del 2020

El Mataró Germans Homs apunta les fases d'ascens




Fa tres anys la UE Mataró salvava la permanència a la Lliga EBA a Sitges, en una fase de descens agònica. Fa dos anys la permanència arribava via fase regular. L'any passat, els mataronins es van quedar a prop de les fases d'ascens. I aquest, a manca de sis jornades de final, la salvació ja és un fet i les fases, una realitat per la que lluitar.
Malgrat la derrota d'aquest cap de setmana contra el líder, el Tarragona, els unionistes tenen les posicions de fases d'ascens a tan sols una victòria, Una situació que des de la plantilla tenen present.
La sensació de l'equip és que es poden classificar i que l'objectiu és ben plausible. El tècnic explica des de quan es treballa per poder complir amb les pròpies expectatives. Ara per ara Sant Adrià i Castelldefels ocupen la segona i tercera plaça, però entre el segon i el setè tan sols hi ha dues victòries de marge. Pel què tot plegat queda allà mateix.
El proper rival és el Palma Air Europa, el penúltim que lluita per mantenir-se a EBA. Un partit, per tant, exigent i complicat.

Publicat per
Francesc Andrés
mataroaudiovisual.cat