diumenge, 8 de març del 2020

Disney estrena el film d'animació 'Onward' en català :: Tocs 190

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Març 2020 #190
Disney estrena aquest divendres el film d'animació 'Onward' en versió catalana

Onward, el nou film d'animació dels estudis Pixar i Disney, s'estrena doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
L'acció s'ambienta en un món de fantasia habitat per elfs, fades, trols, pegasos i unicorns, on havia existit la màgia però fa temps que s'ha perdut. Dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, reben una carta i un objecte màgic que el seu pare, mort quan eren petits, els havia llegat. Els nois s'embarcaran en una aventura trepidant per esbrinar si la màgia encara existeix i així poder passar un dia amb el seu pare. A la pel·lícula apareix també, per primera vegada en una pel·lícula d'animació de Disney Pixar, un personatge LGTBI, l'agent de policia Specter.
Tràiler d'Onward.
Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.