dimarts, 4 de febrer del 2020

Victòria convincent del Germans Homs a Badalona

La Unió s’imposa per 48 a 71

La UE Mataró-Germans Homs ha tornat a guanyar un partit fora de casa després de quatre derrotes consecutives jugant com a visitant, i ho ha fet amb autoritat i firmant una gran actuació coral, sobretot en defensa. L’equip mataroní va dictar sentència en un últim quart fantàstic (11-32).
Fins aleshores, el partit havia fet massa tombs. El Badalonès manava al final del primer període (11-10) però els mataronins ja van insinuar durant el segon quart que el seu potencial era superior (7-22). Les coses es van torçar després del pas per vestidors perquè el Germans Homs va perdre tota la clarividència ofensiva (19-7). Així doncs, el 37-39 a falta dels últims minuts deixava el desenllaç molt obert.
Els mataronins van dissipar dubtes amb parcial definitiu d’11 a 32. Omaru Touré (16) continua agafant rebots per sobre de les possibilitats de la majoria de pivots, no només d’aquesta lliga. També va aportar 11 punts. Els màxims anotadors van ser Jaume Solé i Jordi Juanola, amb 18 punts cadascú.
El conjunt mataroní va ofegar el tir exterior del rival (2/26 per un trist 8%) i en general va ser millor en gairebé totes les facetes. La UE Mataró-Germans Homs continua a la zona alta de la classificació amb un balanç d’onze victòries i sis derrotes.