dimarts, 25 de febrer del 2020

El Germans Homs torna a perdre lluny del Palau




Derrota dels mataronins a la pista del Castelldefels (73-64)

El balanç de la UE Mataró-Germans Homs fora de casa (sis derrotes i tres victòries) evita que l’equip de la capital del Maresme se situï a la zona més alta de la classificació perquè, al Palau d’Esports, el conjunt que entrena Charly Giralt és gairebé invencible (nou victòries i una sola derrota). Aquest cap de setmana, el Germans Homs ha caigut a Castelldefels i ara ocupa la sisena posició amb un registre de 12-7, el mateix que quatre equips més (del tercer al setè).

Davant el Castelldefels, les diferències van ser mínimes. Els mataronins, però, van perdre més pilotes i no van tenir la mateixa continuïtat en el joc que el rival. Omaru Touré, 14 punts i 13 rebots, va tornar a destacar en anotació i sota la cistella. Jordi Juanola (15 punts) i Jaume Solé (13) també van superar la barrera dels 10 punts.

El Germans Homs, de totes maneres, no va tenir el mateix encert que altres dies en el tir exterior i, dins la pintura, no va ser superior quan acostuma a ser-ho en la majoria de duels. El partit va arribar viu a l’últim quart però el Castelldefels va assegurar una victòria a casa que el deixa amb el mateix balanç (12-7) que el Mataró. 

Els mataronins rebran el líder, el CB Tarragona, en el partit de diumenge que ve al Palau. L’equip de la capital del Maresme intentarà imposar la seva fortalesa com a local davant un equip que només ha perdut tres partits de lliga.

+ info – publicat per
capgros.com