dimarts, 18 de febrer del 2020

El Germans Homs supera el Barberà amb solvència

Ariño, Touré i Cabrera lideren el triomf local (72-61)

Natxo Ariño (22 punts amb un 5/9 en triples), Omaru Touré (11 punts i 15 rebots) i Jose Cabrera (13 punts i 6 rebots), van firmar les actuacions individuals més destacades en la victòria de la UE Mataró-Germans Homs davant el Barberà. L’equip de Charly Giralt va començar el partit amb vigor (25-10 al final del primer quart) i després va controlar els intents de reacció del rival.
Els mataronins, inspirats en el tir exterior durant els primers minuts, no van poder mantenir el ritme d’encert durant tot el partit i, a mesura que el percentatge baixava, el Barberà va recuperar opcions de complicar la vida a l’equip de la capital del Maresme.
Un parcial de 0 a 9 després del descans permetia somiar al Barberà, però a partir d’aquí el Germans Homs va deixar les coses clares. Els mataronins fa setmanes que viuen instal·lats a la zona alta de la taula i, en aquests moments, demostren la jerarquia competitiva pròpia d’un equip dominant.
El conjunt local va tancar el rebot (les quinze captures de Touré van ser defensives) i va incrementar l’agressivitat sense pilota. La UE Mataró va respirar amb avantatges que rondaven els deu punts i va ser capaç de gestionar aquestes rendes fins la botzina final (72-61). Amb 12 victòries i 6 derrotes el Germans Homs forma part del grup d’equips que se situa només just per darrere del líder, el Tarragona.