dijous, 13 de febrer del 2020

Dani Poza, nou director esportiu de la secció femenina de la UE Mataró




El tècnic torna al club mataroní després de 15 anys

La UE Mataró ha fet oficial el fitxatge de Dani Poza com a director esportiu de la secció femenina del club, el qual comptarà amb el suport de Berta Carreras (qui continuarà amb les seves funcions a l'escoleta i com a coordinadora de cistella petita). Poza torna a la Unió després de 15 temporades al femení Sant Adrià, on ha consolidat una de les millors pedreres de l’estat de bàsquet femení. En la seva etapa anterior al club mataroní va desenvolupar el paper de director tècnic i va ser entrenador del primer equip femení. Entre les seves fites destaca l’ascens a la Lliga Femenina 2 la temporada 2003-2004.

La UE Mataró va mantenir-se durant tres temporades a la LF2. La plantilla que va aconseguir l’ascens a les ordres de Dani Poza la formaven: Mireia Chacón, Roser Cuquet, Laura Argemí, Anna Sala, Rosa Maymi, Cristina Bruna, Olaya Santos, Susanna Monzó i Cristina Navarro, i Clara Vicente i Jasmina Guillem del sènior B.

Joan Pi, president de la UE Mataró, explica que amb l’arribada de Poza al club esperen poder “consolidar el projecte femení”. Pi opina que ja s’està fent un bon treball a la base i que les dades ho confirmen –en la convocatòria de la Selecció Catalana de minibàsquet hi ha tres jugadores unionistes i una de reserva, i tenen dos infantils i un cadet a la categoria preferent–. Tanmateix, apunta que l'objectiu que es marquen amb aquest canvi a la direcció tècnica és “tornar a aconseguir que el sènior femení l'integrin pràcticament jugadores formades a casa”. “Creiem que en Dani ens donarà l’impuls per fer-ho”, afegeix el president. Poza assumeix així el càrrec que actualment desenvolupava Dani Perdiguero, qui deixarà de ser el director tècnic del femení però continuarà al capdavant del sènior femení de Copa Catalunya. Des del club aprofiten per agrair "la tasca feta fins ara" del tècnic.

Dani Poza és original del Masnou però viu a Mataró. En el seu poble d'origen se'l recorda per haver estat el primer entrenador de Ricky Rubio en la seva etapa formativa.

Publicat per