dimarts, 11 de febrer del 2020

Consegal no s’esperava dirigir els Pastorets tot i que ho afronta amb orgull i nervis




Coral Consegal, la nova directora dels Pastorets de Mataró en la seva edició del 2020, assegura que no s’havia plantejat mai posar-se al capdavant d’aquest espectacle. Ho ha dit a micròfons de Mataró Audiovisual, que també ha explicat que tots aquells que formen part de l’obra sempre analitzen possibles canvis de l’espectacle per donar el punt de vista personal. Unes propostes que sovint queden a l’aire, però que ara Consegal podrà aplicar. Ella mateixa diu que el projecte encara “està a les beceroles” però que ja treballen amb l’equip per tirar-lo endavant. Volen continuar la feina feta els últims anys i tenen la voluntat de seguir posant els Pastorets de Mataró com a un dels espectacles de pastorets referent a Catalunya.

Per primera vegada a la història de l’espectacle, que fa 103 anys que es representa a la Sala Cabanyes de Mataró, una dona es posarà al capdavant de la direcció. Per Consegal és un repte que afronta amb orgull i il·lusió, però també amb nervis.

Tot l’equip de direcció serà conformat per dones l’any vinent. Així, a més de Coral Consegal en la direcció de l’espectacle, la direcció musical anirà a càrrec de Gemma Sancho i a la direcció de coreografies, Heidi Consegal.

+ info
Informa: M.Gómez / C.Sànchez
mataroaudiovisual.cat