divendres, 14 de febrer del 2020

Clavell estrena "Al fons del calaix" a l'espai Saleta


L’Espai Saleta de la Sala Cabanyes va estrenar divendres l’obra “Al fons del calaix”, dirigida pel mataroní Santi Clavell i amb dramatúrgia del barceloní Aleix Puiggalí. L’obra parla dels records que la protagonista, la Júlia, té amagats i que rememora durant l’hora que dura la representació. A través d’aquests records, l’obra tracta temes com l’amistat, la llibertat de la dona, la fragilitat de les relacions estables o, fins i tot, les drogues. Però també de les emocions que generen aquests records, transitant des de l’alegria fins la tristesa, i en la seva gestió.  Una obra que Santi Clavell reconeix que tenia guardada en el seu propi calaix fins que ha cregut que era el moment per fer-la.

Segons Clavell, l’obra està sent molt ben rebuda pel públic tan a nivell de taquilla com d’emocions. De fet, pel passi d’aquest diumenge les entrades ja estan esgotades. El director també destaca el paper dels dos actors, la Pilar Ros, que interpreta la Júlia, la protagonista de l’obra, i en Martí Cano, que interpreta l’Iván, el detonant del conflicte que viu la protagonista.

“Al fons del calaix” es podrà veure de nou aquest cap de setmana en tres sessions: divendres, dissabte i diumenge. Aquesta última sessió, però, ja té les entrades esgotades. 

+ info – publicat per
Informa: S.Ruiz