diumenge, 2 de febrer del 2020

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 186

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Gener 2020 #186
'Operació panda', 'Volant junts' i 'Quackers: La llegenda dels ànecs' s'estrenen en català a 50 sales de cinema
Tres estrenes de cinema doblat en català arriben a les pantalles aquest divendres. Es tracta dels films Operació pandaVolant junts i Quackers: La llegenda dels ànecs. El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Operació Panda
Dels creadors de Madagascar arriba aquest film d'animació dirigit per Natalia Nilova i distribuït per Vercine.
Una cigonya lliura, per error, un nadó panda a l'adreça equivocada. Serà llavors que Mic-Mic, l'os i els seus amics s'embarcaran en una gran aventura per portar el nadó amb la seva família i a la seva veritable llar!
Tràiler d'Operació Panda 
Volant junts
A Contracorriente distribueix aquest film dirigit per Nicolas Vanier i interpretat per Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, i Lilou Fogli.
En Christian és un ornitòleg que viu en plena natura i estudia les oques salvatges i els seus processos migratoris. El seu fill Thomas no vol passar les vacances amb ell, en un lloc allunyat de tot. El naixement d'unes oques en perill d'extinció els farà emprendre un viatge fascinant per guiar-les en la seva migració.
Tràiler de Volant junts
Quackers: La llegenda dels ànecs
Aquest film d'animació ha estat dirigit per Viktor Lakisov i distribuït per Paycom Multimedia.
L'ànec del sol tenia el poder de protegir l'esbart d'ànecs dels poders malignes de l'exterior i s'assegurava que els rajos del sol arribessin cada dia a la Terra. Tot anava bé fins que va arribar una bruixa malvada i va prendre sense escrúpols el poder a l'ànec del sol...
Tràiler de Quackers: La llegenda dels ànecs 

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya
Avís legal | D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.